Moscow and St. Petersburg

2008. október 1., szerda

Zenit-Real 2:1

Tegnap delutan az egesz varos az esti meccs miatt volt hangos. Mindenhol Zenites zaszlok, a legtobb emberen zenites sal diszelget, az autokon is vagy matrica vagy zaszlo hirdette az esti meccset. Csak ugy kivancsisagbol elmentem az egyik sportboltba megtudakolni, hogy van maradt e meg jegy es ha igen akkor mennyibe kerul. Jegy mar nem volt, de nem hiszem hogy vettem volna mert 5000 es 8000 rubel kozott mozgott a jegy ara, ami azert egy kicsit draga, meg itt is. Ezert uj csoporttarsaimmal elhataroztuk, hogy keresunk a lakasunkhoz kozel valamilyen kocsmat es majd ott lokalpatriotak tarsasagaban, sorrel a kezunkben nezzuk majd a meccset.
Alighogy elindultunk haza, a Corintia hotel elott hatalmas tomeg allt, kivancsisagbol mi is oda mentunk, bealltunk a tomegbe, ahol kiderult, hogy most fognak indulni a stadionba a Real Madrid jatekosai... Wow! Kb fel orat varakoztunk mar a hotel elott tobb szaz sorstarsunkkal egyutt, amikor elkezdtek kijonni a hotelbol a jatekosok es rovid autogram osztas utan felszalltak a buszra. Igy sikerult ha nem is a stadionban, de eloben latnom az egesz madridia csapatot. :)

Meg bo masfel ora volt a meccsig, ezert elindult mindenki haza vacsizni, majd 8 orara beszeltunk meg talalkozot a Vaszilijosztrovkaja metromegalloba, amely mindannyiunkhoz kozel volt. 3 kocsma jott szoba, abbol az egyiket gyorsan kilottuk mert mar 8 orakkor annyian voltak ott hogy allni sem lehetett kenyelmesen nem hogy ulni. A masodik kocsma egy kicsi fustos hely volt, amikor beleptunk akkor ki is fordultunk mert nekem tobb hajam volt mint az ott ulo 20-30 rosszarcu kopasz drukkernek, es nem akartuk kiserteni a sorsot, hatha a Zenit ma sokat kap es rajtunk akarjak leverni a merguket. Igy hat maradt a harmadik kocsma, ami szinten a kesdobalo kategoriaba tartozott, de erre voltunk kivancsiak es nem a belvarosi sikkes kocsmakra. Itt viszont nem voltak sokan, kedvesen fogadtak minket, csak annyit mondtak hogy ha nem a Zenitnek drukkolunk a kkor be se jojjunk. Nana, hogy Zenit drukkerek lettunk mindannyian, ez csak az olasz sracnak esett nehezere, mert O a Madridnak drukkolt, de szerencsere nem mutatta ki. Mire elkezdodott a meccs ez a kocsma is tele lett, de itt legalabb volt ulohelyunk es nem kellett atrocitasoktol tartani, bar az elso madridi gol utan ket harom korso sor csattant a foldon, es tobb "pasol na huj" es "szukabjaty"-hoz hasonlo kedvelt orosz karomkodasok repkedtek, de aztan lenyugodtak a kedelyek. Az egyenlito orosz golnal mindenki uj sort rendelt, a kocsmaros, pedig hazi vodkaval kinalt mindenkit. (Itt meg kell jegyeznem hogy a hazi vodka ugyanolyan sunyi mint otthon a hazi palinka) Nagy volt a boldogsag a Zenit egyre jobban jatszott, mar sokan el is hittek hogy meg lehet a meccs, de legalabb a dontetlen, de nem igy lett jott a masodik Real gol aztan csak kihagyott helyzetek. Nagy szomorusag a lefujas utan, nem volt tobb hazi vodka kor, es szep lassan mindenki elvonult a barbol ahogy mi is. Nagyon jo elmeny volt egy igazi kis orosz "kesdobalo" kocsmaban nezni egy ilyen meccset:)

Nincsenek megjegyzések:

Forgalmas nap a Petervari metron

Petervar ejszaka

Glukoza - Schweine a zene nem a klip a lenyeg:)

Leningrad song 1975

Putyin song

Putin - ya ostanus (maradok)

Saint Petersburg in street photography

Peterhof

Saint Petersburg

До Свидания Mockba

Dima Bilan - Holigan

5nizza

чёрный бумер | SEREGA

Любэ Kombat

Guitar - Peter Nalitch

Mnogotochie "America" with english subtitles

Noize MC "За Закрытой Дверью"

Тутси - "ЧАШКА КАППУЧИНО"

Noize MC - a song for radio

Жанна Фриске Ла-ла-ла

Russian cartoon: Sherlock Holmes & Dr. Watson (Eng subs) p1

Russian cartoon: Sherlock Holmes & Dr. Watson +Eng subs (p2)

Russian girls

Russian house

Russian Military TV Commercial

Russian Military TV Commercial 2

Russian army

RUSSIAN VODKA commercial

Russian Breakdance

Kalinka show

Kalinka - Russian Folk Song by Moscow Nights/Golden Gates

Orosz legiero dala

Russian Rhythmic Gymnastics Training Center

Russian happy birthday

Timbaland - The Way I Are - Russian Version (sorta)

Прекрасное далеко Russian (D'n'B mix)

Russian R&B

Russian National Anthem (Rock)

Russian Hip-hop (Timati)

Russian mafia rap

Katyusa

puskin summer

puskin summer

Veszelyes keresztezodes

Egy kis mulatos!!!!! az orosz dizsibol :)

Moscow never sleep

Sweet home alabama es a voros hadsereg

Felvonulas a voros teren

Moszkva metro